Acronis Secure Zone alakalı

0 oy
20 gösterim
12 Ağustos Yazılım & Software kategorisinde Arslanbobo4 (120 puan) sordu
Adem hocam Acronis True Image ile Acronis Security Zone yada Laptop'lardaki tabiri ile Recovery (kurtarma) alanı yaparsam, yaptıktan sonra PC'deki Acronis programını silsem Security Zone bölümü bozulur mu? Yada silinir mi? Birde bu bölümün tuşunu(F11) değiştirebilir miyiz? Teşekkürler.
Sponsorlu Baglantilar

1 cevap

0 oy
14 Ağustos ademocut (28,590 puan) cevapladı
merhaba almış olduğunuz yedek alanını silmez iseniz bir şey olmaz, programı kaldırmanız halinde etkilemez
28 Ağustos Arslanbobo4 (120 puan) yorumladı
Yani Programı kaldırsamda Recovery alanını sorunsuz kullanabilirim. Peki o alana girmek için kullandığım tuşu nasıl değiştirebilirim?
Teşekkürler.

946 soru

457 cevap

69 yorum

481 üye

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 32 gösterim
+1 oy
0 cevap 17 gösterim
0 oy
0 cevap 6 gösterim
0 oy
0 cevap 4 gösterim
28 Kasım 2016 Yazılım & Software kategorisinde sorusorboot (8,140 puan) sordu
0 oy
0 cevap 6 gösterim
0 oy
0 cevap 43 gösterim
22 Eylül 2016 Yazılım & Software kategorisinde sorusorboot (8,140 puan) sordu
0 oy
0 cevap 8 gösterim
22 Eylül 2016 Yazılım & Software kategorisinde sorusorboot (8,140 puan) sordu
...